Atelier Colaj Climatic

Intro

Sâmbătă și Duminică, de la 16:00 la 19:00, vă invităm să jucăm un board game despre schimbările climatice, bazat pe inteligență colectivă și creativitate recomandat de IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) - cea mai de încredere resursă actuală despre schimbările climatice.

Locurile sunt limitate, participarea e gratuită (însă adresată persoanelor cu bilet sau abonament de festival) și înscrierea se face completând formularul de mai jos.

Cum se joacă?

Participanții vor fi împărțiți în echipe pentru a găsi relațiile cauză-efect dintre cele 42 de cărți. În mod colectiv, vor construi un colaj care să explice schimbările climatice. Folosind nu doar mințile lor raționale, ci și creativitatea, vor adăuga culoare, vor alege un titlu, vor desena și vor scrie mesaje în jurul cărților.

🌱 Această fază creativă este esențială pentru ca cunoștințele să se așeze în mod corespunzător. Fiecare echipă este apoi invitată să-și prezinte pe scurt colajul - care poate fi folosit ca poster pentru a fi atârnat pe perete după atelier.

🌱 Rezumatul final este o discuție colectivă despre schimbările climatice și impactul acesteia asupra traiectoriilor noastre colective și individuale. Soluțiile și schimbările la nivel personal, economic sau politic pot fi discutate.

În misiunea noastră de a avea un festival sustenabil și cât mai prietenos cu natura se află și partenerul nostru principal, Kaufland România.

#ImplicareaFaceDiferența

Formular înscriere colaj climatic:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder