Call for artists Rocanotherworld 2023

Intro

Asociația Industrii Creative, organizator al Rocanotherworld, cu sprijinul partenerului principal al ediției 2023, Kaufland România, lansează apelul de proiecte artistice „The human touch at Rocanotherworld”. 


Sprijinim realizarea unui proiect de artă sustenabilă prin care ne dorim să transformăm materiale neconvenționale, deșeuri și obiecte fără întrebuințare într-o instalație artistică. În cadrul apelului se pot înscrie tineri artiști, liber profesioniști, artiști independenți, studenți și rezidenți în România.

Tematică

Tematica apelului este „Human touch”. Ne-a lipsit într-o formă sau alta în ultimii ani și a venit momentul să o celebrăm în toată însemnătatea pe care o poartă pentru fiecare dintre noi. A felului în care ne conectăm unii cu alții, a vibrațiilor care schimbă cursul poveștii, a energiei generate împreună. A sclipirii de geniu, a atingerii care ne-a lipsit. O celebrare a divinului uman, în toate formele lui. 


Se oferă câștigătorului un premiu de 7500 lei (include și bugetul de producție) pentru realizarea unei instalații artistice, din materiale sustenabile și materiale reciclate, în acord cu tema prezentului apel. Aceasta va fi expusă la cea de-a opta ediție Rocanotherworld, în perioada 22 - 25 iunie 2023, în Iași, în perimetrul festivalului.

Calendarul apelului de proiecte artistice:

  • Lansare apel: 6 iunie 2023
  • Deadline înscrieri: 15 iunie 2023
  • Anunț câștigător: 17 iunie 2023
  • Finalizare proiect: 20 iunie 2023
  • Instalare proiect: 21 iunie 2023
  • Prezentare proiect: 22 - 25 iunie 2023

Formular inscriere artiști:

Înscrierile s-au încheiat!